Kent u deze nog?

Gabocorp 1997Het zal ongeveer 10 jaar geleden zijn dat ik met open mond zat te kijken naar de verbluffende Flash animaties op de site van Gabocorp. Deze week kwam ik toevallig een link tegen naar deze site uit 1997! In mijn herinnering was de site nog steeds erg gelikt, maar als je hem nu bekijkt valt het vies tegen. En wanneer je de site helemaal niet kent en nu ergens zou tegenkomen zou je hem waarschijnlijk bestempelen als amateuristisch.

Wat er met Gabocorp zelf gebeurt is weet ik niet precies. Kort na lancering van bovenstaande site in 1997 werden ze overspoeld met opdrachten en konden het werk niet aan, maar ik vraag me af of hij ooit een site voor derden heeft gemaakt. Daarna was er een nieuwe site met een mooie film-teaser (met wat kraaien en regen) en nog wat later een nieuwe site (die met de mechanische armen). Helaas kon ik daar geen archief versies meer van vinden. Tegenwoordig verwijst Gabocorp.com door naar pixelbreath.gabocorp.com, de blog van Gabo Mendoza. Daarop is te vinden dat hij sinds 2007 als loonslaaf bij Comcast interactive group werkt. Ongetwijfeld een talentvolle jongen, maar of hij daar nog een mijlpaal in de ontwikkeling van webdesign zal halen valt te betwijfelen.

Internet in Nederland anno 2007. Hoe wat en waarmee (deel 3)

Read More »

About

This is the company blog of
Drupal specialist Merge.nl

We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

Creative Commons License

Recent Comments

Social