Drupal Podcasts

Drupal Lullabot PodcastNaast Drupal.org is Lullabot.com een site waar iedereen die met Drupal werkt regelmatig een kijkje moet nemen om even de nieuwste Lullabot Podcasts aan te slingeren.

Lullabot is een commerciële organisatie in Canada (Toronto) met veel Drupal experts. Ze geloven in Open Source, Drupal en schrijven er boeken en artikelen over, organiseren workshops en lezingen enzovoorts.

Het Lullabot team zit meestal met z'n allen achter de microfoon en in een informele - tot haast melige sfeer - wordt over Drupal gepraat.
Hoofdpresentator/Lullabot co-founder/ex-rockstar/developer Jeff Robbins (inderdaad een veelzijdig figuur) interviewt vaak met veel enthousiasme developers of andere interessante mensen en het duidelijk te horen dat iedereen er veel lol bij heeft.

Elke podcast heeft zijn eigen thema maar in de 80 minuten die meestal volgepraat wordt komt veel meer aan bod. Een aanrader voor in de file in de auto of voor de vrijdagmiddag!

Ze zijn bij Lullabot trouwens ook bezig met het eerst O'Reilly Drupal boek. In deze podcast wordt er meer over verteld.

update 10/06/2008: aanrader: lullabot-podcast uit november 2007 met 50 zeer handige Drupal tips!

Stageplaats

Read More »

About

This is the company blog of
Drupal specialist Merge.nl

We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

Creative Commons License

Recent Comments

Social