Professionele Drupal themes

Ik klikte laatst door onze Clicky statistieken heen en ik zag dat er aardig wat bezoekers op deze pagina terechtkomen die waarschijnlijk zoeken naar mooie Drupal themes of templates. Het probleem is echter dat die pagina een inleiding is op hoe Drupal theming werkt en hoe je zelf een theme kan maken, niet waar je 'kant-en-klare' Drupal templates kan vinden.

De toekomst van SEO

De toekomst van SEO zoekmachinemarketingfoto by l0b0De kennis over Search Engine Optimization heeft een grote vlucht genomen de afgelopen jaren.

Drupal Podcasts

Drupal Lullabot PodcastNaast Drupal.org is Lullabot.com een site waar iedereen die met Drupal werkt regelmatig een kijkje moet nemen om even de nieuwste Lullabot Podcasts aan te slingeren.

Lullabot is een commerciële organisatie in Canada (To

Stageplaats

Merge is op zoek naar een stagiaire om ons vanaf eind augustus/begin september te versterken!

Dus:

Creatieve hotspots - belangrijk?

Via Upstream kwam ik tijdje geleden op deze zeer interessante lezing (video) van Richard Florida - een Amerikaanse socioloog die veel naam heeft gemaakt met zijn publicaties over creativiteit en stedelijke ontwikkeling. In de lezing heeft hij het over zijn laatste onderzoek 'Who's your City?' dat ook gepubliceerd is als boek.

Generation Y web 2.0 guide

Generation Y staat eigenlijk voor de internet-generatie. Diegenen die zijn opgegroeid met het Net en niet anders weten dan dat het web er altijd geweest is. Hun online-identiteit en aanwezigheid is vanzelfsprekend.

Drupalcon in Hongarije: Merge is erbij!

Deze zomer wordt Drupalcon gehouden in het pittoreske Szeged in het zuiden van Hongarije en Merge is erbij! Het zal onze eerste Drupalcon zijn en we zijn heel benieuwd. Van 27 tot 30 augustus zal Szeged omgedoopt worden tot Drupaltown en alle hotels en restaurant overgenomen worden honderden Drupalfans. Het is een vrij klein stadje dus dat zal zeker te merken zijn.

Google sociaal met Friend Connect

Google sociaal met Friend ConnectGoogle heeft een volgende stap gezet in haar ambities om sociale netwerken te ondersteunen.Met Friendconnect moet het toevoegen van sociale aspecten aan je site een koud kunstje worden.

Professioneel code kloppen

homesite-editorDeze week kwam Smashing Magazine met twee aardige overzichten:

De eerste

Acquia

acquia-drupalIk heb het bedrijf Acquia al een paar keer eerder genoemd in Drupal gerelateerde posts, maar nooit uitgelegd waarom we zo enthousiast over haar activiteiten.

Het in Boston gevestigde bedrijf (crunc

Pages

Subscribe to Merge Drupal Blog

About

This is the company blog of
Drupal specialist Merge.nl

We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

Creative Commons License

Recent Comments

Social