Drupal multi-language SEO

Drupal 5, multiple languages using i18n and SEOpicture by capsicinaI'm trying something different here with this post: in order to see if we can reach a broader audience, I'm writing it in English.

As mentioned

Open Coffee

foto by wonderlane

New - Open Coffee Breda!
Update 02/09 - Enjoy good converations and great co

Het pakhuis

Het Pakhuis is het nieuwe onderdak voor creatieve bedrijven dat naast het Blushuis verschijnt. Afgelopen dinsdag werd de afbouwborrel gehouden waarbij we als Blushuisbewoners alvast eens een kijkje konden nemen in het Pakhuis.

Google investeert in Drupal

Drupal Google summer of codeFoto door Marcus VegaZomerse taferelen buiten maar ook voor Drupal: via de blog van Drupal-oprichter Dries Buytaert is namelijk te lezen dat

Wordpress 2.5

Afgelopen weekend deze blog ook maar eens ge-upgrade naar de nieuwste versie (2.5) van Wordpress. Een upgrade waarbij vooral de user-interface in de backend flink is aangepakt. Deze oogt nu een stuk professioneler en voelt nu een stuk frisser aan. Er is duidelijk goed nagedacht over het één en ander.

Zijn Firefox gebruikers anders?

 power-users?Foto door ihaoWaarom is Firefox gebruik in Nederland zo laag?

Training/meeting 'Learn Open Source'

Learn Drupal Open SourceZaterdag 24 en zondag 25 mei wordt er een training/meeting 'Learn Open Source' georganiseerd voor iedereen die meer wil weten over Open Source en Drupal in het bijzonder.

Hard en ontspannend leren in de inspirerende bossen van Ossendrecht (tussen Antwerpen en Rotterdam). Je leert hier de open source software Drupal gebruiken.

SEO: zoekmachine optimalisatie

Hoewel ik in het verre verleden al best wel wat geschreven heb over SEO (Search Engine Optimization, toen werd de term zelfs nog amper gebruikt) en de artikelen al een paar jaar oud zijn viel het mij op dat de basisprincipes weinig veranderen.

Microformats en het semantisch web (3.0)

web 3.0 semantisch web microformats

afbeelding door sorenshamanHet probleem
Een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van het internet is wanneer computers ook daadwerkelijk gaan snappen wat er op een website staat.

Over bloggen

Eén van de fijne dingen van een weblog bijhouden is dat je voor jezelf ook een kennisarchief aanlegt én dat met andere deelt. Daarbij krijgen anderen een kijkje in de keuken waar je allemaal mee bezig bent en dat heeft ons al een aantal leuke nieuwe contacten en reacties opgeleverd. Een positieve ervaring tot nu toe dus!

Pages

Subscribe to Merge Drupal Blog

About

This is the company blog of
Drupal specialist Merge.nl

We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

Creative Commons License

Recent Comments

Social