Nieuw design gelanceerd

Website redesignTrouwe bezoekers zullen het sinds gisteren al opgemerkt hebben: Merge heeft een nieuwe website!

Het heeft ons een hoop uurtjes in de avonden en weekenden gekost, maar eindelijk hebben we onze eigen site een hoognodig redesign kunnen geven. Niet alleen op het gebied van de vormgeving maar zeker ook inhoudelijk hebben we er de laatste weken hard aan gewerkt.

Quicklinks

Wegwijs in Drupal 5.5

In het vorige artikel maakten we kennis met Drupal als open-source CMS, maar Drupal is eigenlijk veel meer dan dat. De mogelijkheden die het biedt zijn zo krachtig dat het eigenlijk ook een framework is. Bovendien is het zeer geschikt voor community based websites en dat is een belangrijke trend die we zien op het internet. In dit artikel kijken we verder naar Drupal 5.5, out-of-the-box mogelijkheden, de installatie en daarna.

Quicklinks

Vliegtuig krijgt tweede leven

copyright - www.aels.nl
foto by AELS

Wat hebben we toch milieubewuste klanten! Afgedankte vliegtuigen kan je niet zomaar bij het grof vuil zetten, toch moet je in deze tijden duurzame oplossingen vinden voor de groeiende berg afval die deze machines opleveren wanneer ze aan het eind van hun leven komen.

Merge wenst iedereen...

Merge wenst iedereen fijne feestdagen

Erik Huijs en Albert Skibinski en alle virtuele medewerkers bij Merge wensen je fijne kerstdagen en een spetterend nieuwjaar toe!

2007 was voor Merge een mooi jaar waarin:

... we weer veel leuke projecten hebben gedaan met bestaande en nieuwe klanten
... we virtuele werelden zijn gaan ontdekken
... en een eigen weblog gelanceerd hebben
...

Quicklinks

 • Ik heb al eerder over tekstschrijven geschreven maar NaarVoren heeft een artikel gepubliceerd over webtektsen specifiek. Veel open deuren voor de kenner maar aardig leesvoer nonetheless.

Drupal: een introductie

Drupal leren gebruiken

foto by Gábor Hojtsy

Nadat mijn collega onlangs met Drupal 5.5 aan de slag is gegaan en ik tijdens de installatie en setup verrassend weinig gevloek hoorde was mijn interesse gewekt! We waren al langer op zoek naar een degelijk open-source CMS. Klanten willen lang niet altijd gebonden zijn aan een properitair systeem dat zijn eigen standaarden gebruikt. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn wanneer je in een later stadium wilt overstappen naar een andere partij of een nieuwe developer zoekt.

Quicklinks

  Website + community

  Website community

  foto by Guatan Lee

  2007 gaat de boeken in als het jaar van de I, You and the Wii. Alles wordt connected of we het nu willen of niet. Dus als je in 2008 een site hebt zonder community tel je niet meer mee.

  Pages

  Subscribe to Merge Drupal Blog

  About

  This is the company blog of
  Drupal specialist Merge.nl

  We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

  Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

  Creative Commons License

  Recent Comments

  Social