Open Coffee

foto by wonderlane

New - Open Coffee Breda!
Update 02/09 - Enjoy good converations and great coffee in Breda at Inspire Coffee. Also see the Breda Open Coffee group at LinkedIn or a photo impression!

Wat is Open Coffee? Een informele manier om onder het genot van een bak koffie andere internet-ondernemers te ontmoeten. Oorspronkelijk komt het idee uit london maar wordt nu wereldwijd uitgevoerd, en natuurlijk is er ook een Nederlandse tak!

Onder andere in Amsterdam, Delft, Utrecht en Rotterdam kun je al een tijdje aanschuiven. Maar vanaf 9 mei dus ook in Tilburg, zo lazen wij op Polle's marketing en sociale media blog. Wij van Merge schuiven in ieder geval een weekje later (de 16e) zeker aan want Tilburg is natuurlijk om de hoek!

Ondertussen vertelde Daniel van d-media dat er ook hard gewerkt wordt aan een OpenCoffee in Breda zelf als daar genoeg animo voor is natuurlijk.

Het concept zelf kent niet veel regels: het is wel de bedoeling dat het elke keer op dezelfde locatie gehouden wordt, in een ongedwongen sfeer en dat het vooral geen netwerk-event is waarbij mensen met name-tags rondlopen. Gewoon koffie drinken, kennis delen en kennis maken dus! Wat wil je nog meer?

Het pakhuis

Read More »

About

This is the company blog of
Drupal specialist Merge.nl

We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

Creative Commons License

Recent Comments

Social