Graphic Design Festival Breda

Ruim een week geleden was ik naar de Mezz in Breda voor een optreden van het Commodore 64 Orchestra. Erg gaaf trouwens, maar wat ik helemaal niet wist is dit ook gelijk de opening was van het Grafisch Design Festival Breda (GDFB). Van 23 mei tot 29 juni, midden in het EK-voetbalgeweld dus, zijn er diverse activiteiten zodat Breda op de kaart wordt gezet wat betreft Grafisch Design.

Opening grafisch design museum Breda
Een hoogtepunt is volgende week woensdag 11 juni (16:00) de opening van het Grafisch Design Museum Breda dat geopend zal worden door Hare Majesteit haarzelf. Het museum claimt zich als eerste enkel en alleen op grafisch design te richten. Zo zal o.a. deze affiche met Geert Wilders er te bezichtigen zijn - iets waar H&M niet zo blij mee is.

Voor het overige programma van het festival kun je terecht op de site van het Festival of het Museum. Gek genoeg vind je de opening van het museum hier niet tussen (?).

Professionele Drupal themes

Read More »

About

This is the company blog of
Drupal specialist Merge.nl

We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

Creative Commons License

Recent Comments

Social