Verslag bijeenkomst 'Groeten uit Second Life'

Presentaties over Second Life in het BlushuisWoensdagavond 18 april werd in het Blushuis een informatiebijeenkomst gehouden over virtuele werelden en Second Life in het bijzonder. Dat er interesse was voor het fenomeen Second Life bleek uit de grote opkomst. De drie sprekers gaven een goede uitleg over deze virtuele wereld en de mogelijkheden nu en in de toekomst.

Voor degenen die nog nooit van Second Life gehoord hadden was het wellicht een overdonderende avond; de presentaties gingen soms diep in op de materie, maar dat maakte het ook erg interessant! David de Nood had een sneak preview over het nieuwste ondezoek van EPN betreffende Second Life, Casper Harteveld van de TUDelft probeerde ons 'over het muurtje' van de mogelijkheden te laten en van Jules Vos zullen we in de toekomst ongetwijfeld meer horen!

Lees een compleet verslag op de website van Colin , die samen met Merge en het Blushuis een groot deel van de organisatie op zich nam.

Virtuele werelden: het internet van de toekomst?

Read More »

About

This is the company blog of
Drupal specialist Merge.nl

We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

Creative Commons License

Recent Comments

Social