Nieuw design gelanceerd

Website redesignTrouwe bezoekers zullen het sinds gisteren al opgemerkt hebben: Merge heeft een nieuwe website!

Het heeft ons een hoop uurtjes in de avonden en weekenden gekost, maar eindelijk hebben we onze eigen site een hoognodig redesign kunnen geven. Niet alleen op het gebied van de vormgeving maar zeker ook inhoudelijk hebben we er de laatste weken hard aan gewerkt. We kunnen nu dan ook met trots zeggen dat de site goed laat zien waar we ons nu eigenlijk allemaal mee bezig houden, zodat we ook zelf de site wat actiever kunnen inzetten.

Daarnaast hebben we onze blog ook beter geïntegreerd in de site en Wordpress voorzien van dezelfde visuele stijl (tot gisteren gebruikten we tijdelijk een template van N.Design Studio).

Merge.nl zelf gebruikt ons eigen CMS (Nextpage), is XHTML 1.0 valid en ook hebben we aandacht geschonken aan zoekmachine optimalisatie. Het meeste werk is echter gaan zitten in het creëren van goede, duidelijke content en beeldmateriaal. We hebben ons best gedaan de informatie op de site zo duidelijk mogelijk te presenteren en de navigatie helder te houden. Het gebruik van de site gaan we de komende tijd in de gaten houden en analyseren zodat we ongetwijfeld nog wat zullen aanpassen her en der.

Uiteraard zijn we altijd benieuwd naar reacties of opbouwende ;) kritiek!

Quicklinks

Read More »

About

This is the company blog of
Drupal specialist Merge.nl

We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

Creative Commons License

Recent Comments

Social