De week van ... Drupal 6

Drupal 6 is officieel vrijgegeven op drupal.org! De nieuwe release heeft een groot aantal verbeteringen. Zo is het menu systeem herschreven, is er verbeterde multilanguage support, en verbeteringen in de user-interface. Uiteraard zullen wij deze nieuwe versie binnenkort aan de tand voelen.

  • Yahoo heeft Y! Live gelanceerd. Een soort YouTube maar dan alleen live webcasts. Dus je kijkt live mee naar filmpjes die anderen op dat moment opnemen en uitzenden. Dit aquarium schijnt populair te zijn... Het is experimenteel. Op hun blog lees je er meer over.
  • Naarvoren.nl heeft een goed artikel over een 'gratis ontwerp' waar klanten soms om vragen voordat ze besluiten of ze gebruik willen maken van je diensten. En waarom ze dat eigenlijk niet zouden moeten doen.
  • Zelf voed ik mijn rss aan iGoogle en Google Reader maar als je van fancy kleurtjes en simpele icoontjes houdt is het Nederlandse Symbaloo misschien iets voor jou. Bestaat al een tijdje maar is nu verbeterd zeggen ze.
  • Ook een Nederlands initiatief en deze week gelanceerd: Tip.it. Een manier om mensen via mini-donaties te belonen zonder dat je iedere keer je creditcard of paypal account hoeft te trekken. Gewoon harde euro's (naja centen dan).
  • Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat maar een klein deel van de internet gebruikers verantwoordelijk is voor de helft van alle kliks op banners. Ik dacht al... wie klikt er op die dingen...

Top internetbureaus in Nederland

Read More »

About

This is the company blog of
Drupal specialist Merge.nl

We are located in Breda (Netherlands) and build websites using Drupal. More about us.

Content on this blog is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Netherlands License.

Creative Commons License

Recent Comments

Social